VIA FEN NAAR ROB

Rob Dekay. Ik kende hem eigenlijk niet zo goed. Maar hoe kan deze man aan je aandacht ontsnappen. Geboren in 1987. Jeetje, 22 jaar jonger dan ik. De Mol seizoen 2020, de rol van Judas in The Passion van 2021. Titels als “Je hoeft het niet alleen te doen” en “Ik ben maar een mens”. Soul, samenwerking met Diggy Dex. Zo lees je nog eens wat. Dit moet een man met diepgang, passie en ambitie zijn.

Ik heb voor het eerst met vloeibare houtskool in de achtergrond gewerkt. Voor een beginnende tekenaar/schilder is het een hele zoektocht naar producten die werken voor je. Ik loop de deur plat bij verschillende snoepwinkels in Amsterdam en vanmiddag ga ik een proefles doen in een voor mij nieuw atelier. Ik hoop er wat op te steken over het tekenen en schilderen van portretten. Op de ezel heb ik een opzet gemaakt van Jannat. In acrylverf. Wie dat is vertel ik volgende keer. Ook een grote inspiratiebron. Ze was in 2009 een meisje van 9. Een vluchtelinge uit Myanmar. Op de foto gezet door Ruben Timman. Ik ga komende week onderzoeken hoe het met haar gaat. En Connie Palmen deel ik volgende week. Weer een foto van Julie Blik uit 100 Face Stories. 

Waarom deze foto? Wát een sprankelende foto. De energie spat eraf en je wordt er toch instant vrolijk van? De finesse in de tekening ontbreekt nog. Zeker in de tattoos. Sorry, Rob. Ik weet dat deze juist belangrijk kunnen zijn. Tijdgebrek door andere dingen. Toch post ik deze. Ik hoop dat jullie er ook blij van worden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *