FENNEKE | FENNA | FEN

Er is nogal eens verwarring over mijn naam. Mijn geboortenaam is Fenna en mijn roepnaam werd Fenneke. Ik word “Fen” genoemd door intimi, maar ik luister ook naar Femke, Fenske, Fenny, Famke of zelfs Renske. Je wilt niet weten wat mensen verzinnen. Ik word ook nog steeds “Fenna” genoemd door naasten. Als iemand serieus is met me óf boos is op me. Gelukkig gebeurt dat laatste maar zelden. Van Renselaar en Evers gebruik ik ook door elkaar. Kortom, gewoon Fenneke of Fen.

VERHAAL FEN

Graag deel ik mijn werkverleden in een notendop. Op mijn 15e werkte ik al in de horeca van bruisend Barneveld. Wat lonkte Amsterdam! Ik werd ingeloot op een studie, maar vond de hotellerie, waar ik inmiddels in was beland té leuk om los te laten. Ik leerde mijn mondje goed roeren in de moderne talen en vond al het gastencontact geweldig. In Zwitserland kreeg ik als “Frau Direktorin” pas echt met alle facetten van een hotel te maken. Wat was dit leerzaam. Terug in Amsterdam ging ik aan de slag als secretaresse en werd vanuit deze functie personeelsmanager. Vanaf 2009 was ik werkzaam als kantoordirecteur binnen de advocatuur, duizendpoot op een reclamebureau en PA voor een ondernemer. Op mijn leeftijd heeft de gemiddelde mens veel werkervaring en dat geldt ook voor mij. Met deze senioriteit wilde ik graag mijn voordeel doen. De puzzel viel in 2020 in elkaar. De opleiding aan de Academie voor Virtual Professionals kruiste mijn pad en “Via Fenna” zag het levenslicht.

Fenneke-van-renselaar-via-fenna-amsterdam-va-certificaat

VERKEN FEN

Mensen kennen mij als sociaal, empathisch en verbindend. Een mensen-mens ten voeten uit. Ik heb een van nature rustige uitstraling en ben niet snel van mijn stuk te brengen. Loyaliteit en betrouwbaarheid liggen mij zeer na aan het hart. Ik houd van de puntjes op de i plaatsen. Een regelneef pur sang en ik sta daarbij graag in contact met mensen. Gezien voorgaande tekst verwacht je het misschien niet, maar ik ben bescheiden zonder me afwachtend op te stellen. Mij past een ondersteunende rol beter dan een podiumplek. Ik ben een volwaardige sparring partner. Mede door mijn persoonlijke omstandigheden en werkervaring spreek ik dezelfde taal als jij. Ik houd van sociale activiteiten. Tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast ben ik gek op muziek, film, theater, tekenen, schilderen en andere DIY-bezigheden. Ik ben niet extreem sportief, maar fiets graag en maak met de bakfiets of te voet kilometers met mijn ooit kleine hondje. De dame weegt nu 40 kilo.

Fenneke-van-renselaar-via-fenna-amsterdam-pa-va-hr-pup-juul