BINNENSTEBUITEN VANDAAG KRO|NCRV 18:45

Vandaag is het zover! Mijn definitieve doorbraak op tv. 

Mijn schoonmoeder, Hanny, woont op Texel in een heerlijk huis. Respect. Niet omdat ze daar woont, maar omdat ze 2 van die gasten als Arno en Nico heeft grootgebracht. Naast haar parttime baantje van het runnen van een hotel. Veel later gingen zij het buffet op de boot beheren en werd hun leven iets relaxter. Piet overleed op veel te jonge leeftijd, helaas. Maar Hanny heeft de draad goed opgepakt en geniet van haar leven. 

Hanny is groot fan van het programma Binnenstebuiten en dan vooral van haar held Theo-Bert. De stylist. Hanny woont nog niet zo lang in dit huis en heeft al jaren alles in de kleur wit. Jan de Bouvrie was er niets bij. Zelfs de tv spoot ze eigenhandig wit. Regelmatig belt ze mij: “Kijk snel naar Binnenstebuiten. Theo-Bert is er en het wordt allemaal weer fan-tas-tisch.” Heel voorzichtig wist ze uit te brengen dat iets meer kleur in haar interieur best zou kunnen. En dan die verschillende hoekjes. Wat moest ze er toch mee en wat zou Theo-Bert ervan vinden? Ik meen ook een beetje kijk te hebben op interieurzaken, maar verbleek naast TB. Jaja, inmiddels hebben we het stadium “TB” voor intimi bereikt. 

Het leek mij leuk eens een poging te wagen bij de redactie van Binnenstebuiten en op 23 april 2021 was het zo ver. Het klikte met Hanny en TB en team zagen mogelijkheden in het huis. Texel op de achtergrond met zon, zee en strand. We hebben een ontzettend leuke dag gehad met zijn allen. TB is van het voetstuk waar hij op stond gevallen. Er staat nu een standbeeld. Of zullen we hem inlijsten voor boven haar bed? 

Voor met name Hanny was het heel spannend. De dozen stapelden zich op in de garage en wat zouden de kleuren worden. Groen met zalmroze had ze niet zelf kunnen bedenken. s ’Avonds hebben Nico en ik nog een rondje om het huis gereden om te kijken of e.e.a. alweer verschoven was, maar ze zat als een prinses te genieten op haar nieuwe bank. Zelfs de tv is nu zwart. Onder protest, maar TB heeft een wonder kunnen verrichten. 

Ik zie mogelijkheden voor een real life show, tv hit, sterrenstatus, kijkcijferkanon. Sinds we zo close zijn met TB ligt de tv-wereld aan onze voeten. Geen idée hoe we erop staan vanavond, maar wat wil ik het hele team van Binnenstebuiten graag bedanken voor deze topdag en mooie makeover.

Kijken vanavond! #binnenstebuiten #ncrv|kro #18:45 #theobert #wit #verledentijd #broertjesklussen

9 gedachten over “BINNENSTEBUITEN VANDAAG KRO|NCRV 18:45”

  1. Wat ontzettend leuk geschreven Fenneke! Ik ben heel blij dat je BinnensteBuiten hebt benaderd. TB en ik zijn inmiddels groot fan van Hanny, net als de rest van onze redactie. Je hebt een fantastische schoonmoeder. Van tevoren vonden TB en ik het nog een klein beetje spannend of Hanny wel enthousiast zou zijn over de kleuren in haar interieur (en dat ze dus afscheid moest nemen van haar witte woonkamer) Maar volgens mij zit dat wel snor 😉 Ik vind het echt een mooi item geworden, maar dat kan ook niet anders met zo’n leuke familie in de hoofdrol 🙂 Kom maar door met die real life show!

  2. Wat ontzettend leuk en lief je blog! Te grappig en het was zeker een top dag met elkaar! Geniet en cheers op een fijne zomer! Groetjes, TB

  3. Wat een ontzettend leuke uitzending van Binnenstebuiten! Zo leuk om je schoonmoeder zo te verassen en wat deden jullie het allemaal goed op het scherm! Heerlijk om je blog te lezen Fenneke ❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *