TECHNIEK, TOOLS en andere TERMEN

laptop, pencil, office

Klinkt sexy niet?

Als je mij op 1 januari jl. had verteld dat dit de titel van mijn eerste blog zou zijn, had ik je niet geloofd. Schrijven doe ik al wat langer, maar deze onderwerpen heb ik tot begin dit jaar behoorlijk links laten liggen. Eerlijk gezegd besteed ik, zeker de techniek, liever uit. Als VA moet je echter wel een beetje weten waar je het over hebt.

Ik zou het ook niet geloofd hebben als je me had verteld dat er sprake zou zijn van een virus wat de hele wereld in zijn greep zou houden. Dat de KLM zou wankelen, de horeca flinke tikken zou krijgen én dat Grapperhaus op zijn bruiloft niet zou mogen knuffelen met zijn schoonmoeder. Ik zou je woorden behoorlijk in twijfel hebben getrokken.

Maar we zijn in oktober van 2020 beland en wat is er veel gebeurd! Ik werd vorige maand 55 en was op dezelfde dag 15 jaar getrouwd. Wij trouwden op de avond van mijn 40e verjaardag. Kind 1 is al 23 jaar, kind 2 is 18 jaar, kind 3 is een hondenkind en na 9 maanden keihard werken is kind 4, mijn bedrijfje en de website die daar natuurlijk bij hoort, geboren. Bloed, zweet en tranen, maar ik heb het gewoon geflikt. 

Ok, met hulp van een paar mensen, waaronder speciale dank aan Gerlien Fransen en Rob Snijders (www.bmwd.nl). Zij hebben een stukje techniek op zich genomen en voorkomen dat mijn laptop het raam uitvloog. Wat een geduld moet je hebben om dit proces te voltooien en te blijven lachen. Ik heb er weer veel van geleerd. 55-jarigen associeerde ik als tiener met aanleunwoningen en vond ik heel, heel erg middelbaar. Het blijkt nu een leeftijd waarop je gewoon nog een website in elkaar kunt leren knutselen.  

Ik begon in januari 2020 met de opleiding tot virtual professional en heb deze met goed gevolg afgerond. Mijn website staat, mijn dienstverlening is uitgerold en ik heb me de meeste tools eigen gemaakt. En als een tool me niet bekend is, weet ik nu dat ik me deze snel eigen kan maken. Corona graag snel de wereld uit en Via Fenna de wijde wereld in. Klaar om deze wereld te veroveren. Je bent op mijn website beland en ik zou het leuk vinden als je me gaat volgen.

Hartelijke groet, Fenneke

8 gedachten over “TECHNIEK, TOOLS en andere TERMEN”

  1. Hoi Fenneke,

    Een mooie stap, en met zoveel ervaring op vele vlakken kun je veel mensen helpen.

    Heel goed dat je zelf je ook weer iets iets eigen hebt gemaakt, met een leuke creatieve website als resultaat.

    Succes
    Joost

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *